Finaall Hypotheken Verzekeren Hoefbladlaan 22 6841 CD Arnhem Tel : 026-3217977

Dienstenwijzer

Onze gegevens zijn als volgt:

Finaall Hypotheken Verzekeren

 Adres:

Hoefbladlaan 22, 6841 CD  Arnhem

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 11:00 tot 16:00 uur en vrijdag van 11:00-14:00 en volgens afspraak.

Telefoon: 026 - 3217977  &  026-3210766

E-mail: info@finaallhypotheken.nl
Website: www.finaallhypotheken.nl
Handelsregister Centraal Gelderland 12066902

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12018317.

Aard van dienstverlening Met de vergunning die wij hebben mogen wij adviseren en bemiddelen in:

• Levensverzekeringen
• Schadeverzekeringen
• Consumptiefkrediet
• Electronisch geld
• Spaar- en betaalrekeningen

Adviesvrij
Wij zijn als onafhankelijk intermediair vrij in ons advies. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen en banken.

Wijze waarop wij beloond worden
De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de bank of verzekeraar waar wij uw verzekering of krediet onderbrengen. Indien wij u rechtstreeks kosten in rekening zouden brengen voor onze dienstverlening, informeren wij u hierover vooraf. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Hebt u een klacht?
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden, dan vragen wij u dit ons dit te laten weten. Wij doen dan ons best om u weer tevreden te stellen. Vindt u dat wij niet naar uw tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de volgende onafhankelijke klachteninstantie:

KiFiD
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Aansluitingsnummer: 300.012373
AFM vergunningnummer: 12018317


Dienstenwijzer

Contact

En mocht u meer willen weten of gebruik willen maken van onze kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening, dan stellen wij het op prijs als u contact met ons opneemt.

Vergelijken en afsluiten