Finaall Hypotheken Verzekeren Hoefbladlaan 22 6841 CD Arnhem Tel : 026-3217977

Schadeverzekeringen

Wat is een schadeverzekering?
Niet iedereen heeft altijd veel geld achter de hand. Daarom kan het verstandig zijn om u te verzekeren tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. Schadeverzekeringen dekken (een deel van) de schade die ontstaat door brand, inbraak of een gebroken ruit als een buurtkind daar al spelend een bal doorheen schopt.
U kunt de waarde van uw huis, inboedel, glas of kostbaarheden helemaal verzekeren of voor een bepaald bedrag (de verzekerde som). Bij schade krijgt u de waarde van een gelijkwaardig artikel vergoed. Voor goederen die door ouderdom minder waard zijn, krijgt u de dagwaarde vergoed. Iets anders is het als u uw waardevolle schilderijen, sieraden of kunstvoorwerpen vooraf door een deskundige laat taxeren. De waarde van deze voorwerpen wordt immers bepaald door bijzonderheid, leeftijd of bekendheid. Voor deze zaken bestaat een aparte verzekering.

Verder moet u er altijd alles aan doen om schade te voorkomen (schadepreventie). Verzekeraars betalen soms niet uit als ze vermoeden dat u uw huis bijvoorbeeld niet goed heeft afgesloten of op een andere manier onvoorzichtig of nalatig bent geweest. Tegen aardbevingen, overstromingen of oorlogen kunt u zich niet verzekeren. De verzekeraars hebben deze oorzaken uitgesloten van dekking.

Ga naar onze contactpagina of bel 026-3217977 voor het maken van een afspraak en persoonlijk advies. 
 

VERGELIJK UW AUTOVERZEKERING EN SLUIT DIRECT AF

Vergelijk ook uw overige verzekeringen!Uw Financiële Zekerheid Onze Grootste Prioriteit!

Dienstenwijzer

Contact

En mocht u meer willen weten of gebruik willen maken van onze kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening, dan stellen wij het op prijs als u contact met ons opneemt.

Vergelijken en afsluiten